4 september 2017
Zeewolfkebabs met oregano en citroen
Zeewolfkebabs met oregano en citroen voor 4 personen
Ingrediënten
600 g zeewolffilet
½ dl olijfolie
1 tl oregano
sap van 1 citroen
1 tl (grof) zeezout
½ tl versgemalen zwarte peperkorrels
Bereidingswijze
- Snijd de zeewolffilet in stukjes van 2 cm2
- Meng de rest van de ingrediënten in een kom en doe de zeewolf erbij.
- Meng alles goed door elkaar en laat 20 minuten marineren bij kamertemperatuur.
- Zet 8-10 satéprikkers in een glas lauw water.
- Prik drie stukjes zeewolf op de prikkers en gril ze 2-3 minuten aan elke kant (onder de grill of op de barbecue).
- Keer ze om als ze bruin zijn.
- Serveer direct met salade en stokbrood.
Eet smakelijk!
Dit gerecht bevat per persoon:
Vitamine K 8,41 mcg
Kcal 246
Vet 17,1 g
Eiwit 22,3 g